Thursday, April 30, 2009

005 "..food tagged.."

I've been tagged by someone name aiyida-senpai who play RC just now*RC is a concrete game.ok?don't ask!*. Here is the details..

1. Senaraikan 10 images makanan/minuman yang anda teringin nak makan saat ini.

2. Carian hendaklah dilakukan dengan Google dan paparkan image paling menggiurkan.

3. Turutan gambar hendaklah mengikut nafsu keinginan anda masing-masing.

4. Sila tag 6 orang lain untuk tugasan ini. Selamat menyelesaikan tugasan!

I'm supposed on hiatus. why I'm doing this?
Ok. Because this is about food.It's an exception.Here the pics taken from various site and thanks to whoever own it.


here comes the food.YUMMY!!

1. Onigiri pikachu bento..*waa...nak2!!*

2. Mee maggi *yin masak maggi skunk!!*


3. Nasi goreng mama masak*gambar bukan n.goreng sebenar*

4. Bakso *mak dayat buat sangat sedap.las makan 5-6 tahun yang lepas kot.huhu*

5. sambal goreng tempe


6. Lasagna*perggh...menyiurkan..ni yang nak main masak2 nih*


7. Bergedil*tahukah anda cara mudah membuat bergedel dengan menggunakan potatoes flakes?anda tahu?tahu tak mengapa. tak tahu boleh tanye...*


8. Lempeng pisang*orang perak panggil ketepek pisang. ye ke?hmm. nanti balik tanye mama*




9. Wantan mee*dekat bukit bintang ader satu yang sedap berharga rm9.00-big and delicious.worth it*



10. Takoyaki *tako=octopus,yaki=bola2, gabungkan jadi bebola octopus a.k.a bebola tepung sotong yang dibakar. tahukah anda??*

OK.

are you sattisfied? no?

Then, I hope you enjoy dissatisfaction. XDXD

I already forgot about the last request. So here i'm tag:

1) my brother *g buat skunk gak!!kalo tak, tak nak tolong dia lagi :P*
2) izuan
3) Alyaa
4) yin
5) Adian
6) Daya'ah

2nd timer tag:

I would like to tag all akmalien00-02 and akmal class blog.. :P

back on hiatus.

9 comments:

akim said...

malasnyer la nk wat yg ini iman. nanti aku da wat aku bgtw ekk...

hee...

:D

akim said...
This comment has been removed by the author.
D a Y a (^_^) said...

la8er lah k :)

MrPropaganda said...

camnor nak tag mengetag nie...?
aku masih bertatih dalam arena blogging nie...
huhuhuh

Dyat said...

idup agi blog ni..
ingatkan dah tutup kedai.

ok...
tapi statement 'membantu' tu kna btulkan...

byk menge'pau' org ada lah...
ceyt.

atom28 said...

to akim:
takpe2. bile ko rasa lapar n takder makanan nak makan.ko watla. kerana ia akan membuat anda kenyang bila melihat makanan sedap2..hahaha...*itu akula :P*

to dayah:
ok. take your time.hehe.. ^___^

to izuan:
takpe ak pun kira baru gak lam arena blog2 nih. ni pun fes time ak wat tag2 nih.

to abang:
eh2...sape pow sape..dia yang pow orang.ish2..

a k i r a said...

Iman awak buat kita lapar and merindui wantan mee. Nanti bawakla kite makan wantan bukit bintang tu!~

atom28 said...

^___^

baiklah2.bile awak balik lagi nanti kite g makan kat c2 eh. :D

daylachan said...

itadakimasu!!
oishi!!~~